Logo 112Schiedam

Redactie brand 0 reactie(s) zo 10 oktober 2021, 3:16

Woningen ontruimd vanwege uitslaande brand aan de aan de Schiedamseweg Beneden in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: zondag 03:16 uur
ROTTERDAM – In een appartement van een portiek aan de Schiedamseweg Beneden in Rotterdam heeft in de nacht van zaterdag op zondag een flinke brand gewoed. De brand ontstond op de derde verdieping en was korte tijd uitslaand. De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel te bedwingen.

Vanwege de brand zijn een groot aantal woningen rondom het brandadres ontruimd. De mensen zijn buiten opgevangen. De brandweer had het vuur met een kleine 40 minuten volledig geblust. De schade door de brand en de rook is groot. Ook een aantal omliggende woningen hebben forse schade opgelopen.

De gemeente is in kennis gesteld om samen met Stichting Salvage te gaan kijken voor onderdak voor de bewoners niet meer terug naar huis kunnen. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.