Logo 112Schiedam

Redactie misdaad 0 reactie(s) zo 30 januari 2022, 4:07

Winkeldieven veroorzaken aanrijding met kindje in maxi cosi op de achterbank

ROTTERDAM – Twee mannen zijn vanavond gecrasht op de Kerstendijk in Rotterdam-Zuid. Zij reden op hoge snelheid tegen een auto terwijl op de achterbank een kindje in een maxi cosi zat. Ze zijn te voet gevlucht. De politie trof het kindje later op de avond aan in een woning in Rotterdam-Oost. De mannen zijn nog niet aangehouden.

Eén van de mannen had eerder bij een supermarkt op de Bredenoord een paar blikjes drank gestolen. Hij stapte bij zijn metgezel in de auto met op de achterbank het kindje. Met de auto reden ze in op de beveiliger die hen kon ontwijken. Daarna reden zij op hoge snelheid verder waarbij ze vier geparkeerde voertuigen beschadigden. Vervolgens ramden zij op hoge snelheid een auto. Volgens omstanders tolde de auto van de mannen rond na de klap. De klap was zodanig hard dat de airbags uitklapten. De mannen verlieten de auto met het kindje in de maxi cosi. Omstanders verklaarden dat zij weg renden.

De politie is naar de mannen op zoek gegaan. Onderzoek leidde naar een woning in Rotterdam-Oost waar het kindje is aangetroffen. Hij maakte het ogenschijnlijk goed maar is voor de zekerheid toch voor een controle naar het ziekenhuis gebracht.

De mannen zijn nog niet aangehouden.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.