Logo 112Schiedam

Redactie overig 0 reactie(s) ma 07 maart 2022, 16:04

Wie weet meer over een explosie aan de Hoflaan in Vlaardingen?

Laatst bijgewerkt: maandag 16:04 uur
VLAARDINGEN – Afgelopen zaterdag werden bewoners van een woning aan de Hoflaan in Vlaardingen opgeschrikt door een harde knal. Er bleek zwaar vuurwerk bij de woning te zijn afgegaan. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten.

Omstreeks tien voor half tien in de avond hoorde de bewoonster van de woning een harde knal. Onder andere de voordeur van de woning bleek schade te hebben door de explosie. De bewoners raakten zelf niet gewond. De politie heeft camerabeelden in beslag genomen en onderzoekt de zaak. Er wordt in ieder geval gezocht naar twee mannen.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Heeft u iets opvallend gezien in de omgeving van de Hoflaan zaterdag? Of heeft u meer informatie over de twee mannen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.