Logo 112Schiedam

Redactie overig 0 reactie(s) zo 27 februari 2022, 17:49

Vuurwapen gevonden in café Schiedam na tip, twee Schiedammers aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 17:49 uur
SCHIEDAM – Na een tip dat in een café in Schiedam mogelijk een man met een vuurwapen aanwezig was, zijn zondagochtend alle aanwezigen uit het café gehaald en gecontroleerd. Eén aanwezige had een mes op zak. Binnen in het café is een vuurwapen gevonden. Twee mannen zijn aangehouden.

In de nacht van zaterdag op zondag, even na 3.00 uur, krijgt de politie een tip dat in een café aan de Hoogstraat in Schiedam een man met mogelijk een vuurwapen binnen is. Vanwege de gevaarsetting van dit mogelijke vuurwapen zijn diverse agenten waaronder ook het Team Parate Eenheid opgeroepen.

Alle aanwezigen van het café zijn één voor één naar buiten gehaald en gecontroleerd. Eén gecontroleerde man had een mes op zak. Nadat iedereen gecontroleerd was, is binnen een vuurwapen gevonden. Twee mannen zijn aangehouden. Het zijn twee Schiedammers van 24 en 39 jaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.