Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 15 oktober 2021, 17:04

Vlaardingse (87) slachtoffer van babbeltruc: getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17:04 uur
VLAARDINGEN – In haar woning aan de Kwikstaartweg in Vlaardingen werd afgelopen woensdagavond, 13 oktober, een 87-jarige dame slachtoffer van een babbeltruc. Vermoedelijk hielden twee vrouwen het slachtoffer aan de praat waardoor een derde handlanger de sieraden van het slachtoffer uit de woning kon meenemen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Het is woensdagavond 13 oktober tussen 17.00 en 18.00 uur wanneer in ieder geval twee vrouwen aan de deur staan van het 87-jarige slachtoffer. Ze kwamen binnen met het verhaal dat ze eten over hadden en of de dame misschien een bordje had waar ze het op konden leggen want weggooien was zonde. De mevrouw kreeg al wat argwaan en werkte het tweetal de deur uit. Op dat moment leek er niets aan de hand, totdat zij de volgende dag in een andere kamer opmerkte dat er kastjes openstonden die normaliter gesloten waren. Hieruit bleken sieraden weggenomen te zijn. Vermoedelijk was er daarom op zijn minst een derde verdachte bij betrokken.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de zaak en kan de hulp van getuigen daarbij goed gebruiken. Heeft u iets verdachts gezien of zijn deze vrouwen wellicht ook bij u aan de deur geweest met een zelfde soort verhaal, dan komt de politie graag met u in contact. Ook wanneer u over beelden beschikt van bijvoorbeeld uw deurbel en deze nog niet gedeeld heeft met politie, horen zij graag van u.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.