Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 03 oktober 2021, 15:49

Vader en zoon gewond nadat balkon instort in Vlaardingen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:56 uur
VLAARDINGEN – Een balkon van een woning aan de Binnensingel in Vlaardingen is zondagmiddag ingestort. De twee personen die er op stonden zijn naar beneden gevallen.

De hulpdiensten kwamen groots ter plaatse; meerdere ambulances, de politie, de brandweer en de traumahelikopter. De slachtoffers zijn na de eerste behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De bewoners van dit pand waren gisteren verhuisd en hadden daarvoor het hekje van het balkon weggehaald om zware spullen via het balkon beneden te krijgen. Vandaag zouden zij het hekje terugplaatsen toen het misging. Volgens de Veiligheidsregio zouden de slachtoffers vader en zoon zijn. Of het verplaatsen van zware spullen via het balkon ten grondslag ligt aan het instorten ervan zal worden onderzocht.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.