Logo 112Schiedam

Redactie overval 0 reactie(s) za 11 november 2023, 18:39

Supermarkt in Schiedam overvallen door man met mes

SCHIEDAM – De politie heeft zaterdag 11 november een verdachte aangehouden die even daarvoor een supermarkt had overvallen onder dreiging van een mes. Dat gebeurde aan de Mesdaglaan in Schiedam.

Omstreeks vier uur in de middag kreeg de politie een 112 melding binnen van een overval op een supermarkt. Een man had hierbij gedreigd met een mes en was er, na een greep uit de kassa gedaan te hebben, er vandoor gegaan. Agenten konden de verdachte kort daarna echter aan de hand van een signalement herkennen en de man aanhouden. (Leeftijd en woonplaats nog onbekend.)

Getuigen gezocht

Hoewel de politie een verdachte heeft aangehouden zijn ze nog altijd op zoek naar meer informatie over deze zaak. De politie spreekt daarom graag getuigen die meer gezien en/of gehoord hebben. Heeft u meer info? Geef het door via 0900-8844.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

112 Melding

15:57:32 11-11-23 1 Overval Mesdaglaan Schiedam ICnum 608944 Politie Rijnmond (Persalarm)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.