Redactie overig 0 reactie(s) di 22 februari 2022, 18:48

Scholier (14) gewond bij steekincident op middelbare school aan de Beukelsdijk

Laatst bijgewerkt: dinsdag 18:48 uur
ROTTERDAM – Dinsdagmiddag was er een steekincident op een middelbare school aan de Beukelsdijk in Rotterdam. Hierbij raakte een 14-jarige jongen gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, maar is buiten levensgevaar. Even later is er een 13-jarige jongen aangehouden. Er wordt nog naar meerdere verdachten gezocht.

Het was iets voor 13.00 uur toen de melding van het steekincident binnenkwam bij 112 Meldingen Rotterdam. Het slachtoffer, een 14-jarige jongen uit Rotterdam, was door een medescholier gestoken. Er ging een ruzie aan vooraf. Al snel konden agenten een 13-jarige jongen, uit Rotterdam aanhouden. Agenten onderzoeken de zaak en zijn op zoek naar meerdere verdachten.

Er is inmiddels met veel leerlingen en docenten gesproken over wat er precies is gebeurd. De leerlingen zijn enorm geschrokken, ze krijgen slachtofferhulp en worden door school opgevangen. De wijkagenten hebben nauw contact met de schoolleiding.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.