Redactie overval 0 reactie(s) vr 06 januari 2023, 15:49

Politie zoekt getuigen van woningoverval Spijkenisse

SPIJKENISSE – Bewoners van een woning aan de D.C. Meesstraat in Spijkenisse zijn op donderdagavond 5 januari overvallen. De politie zoekt getuigen.

Rond 21.30 uur werd aangebeld en drongen meerdere mannen de woning, die dichtbij de rotonde Centrumlaan-Raadhuislaan gelegen is, binnen. De daders bonden de bewoners vast en doorzochten het huis. Ze lieten de bewoners ongedeerd achter gingen er met onder andere geld en sieraden vandoor. Mogelijk verlieten ze het huis via de achterdeur.

Summiere beschrijving

Van de mannen is alleen een summiere beschrijving bekend. Twee van hen waren zo’m 1.65m lang en een derde 1.75m. Ze waren allen donkergetint en droegen bivakmutsen.

Getuigen en beelden welkom

De politie komt graag in contact met getuigen en ook beelden van de overvallers zijn zeer welkom. Heeft u rond 21.30u iets gezien en/of beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera, dashcam of bewakingscamera? Bel dan met 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.