Redactie 112 0 reactie(s) za 26 juni 2021, 16:31

Man (57) aangehouden voor steekpartij op de Raam in Schiedam

SCHIEDAM – Op zaterdagochtend 26 juni rond 11.00 uur vond er een steekincident plaats bij een woning op de Raam in Schiedam. Hierbij raakte een 54-jarige bewoner van het complex gewond. Hij is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De politie was snel ter plaatse en kon de 57-jarige verdachte uit Schiedam direct aanhouden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

Rond 11.00 uur vanmorgen liep een vechtpartij op de galerij van een wooncomplex aan de Raam in Schiedam uit de hand. Hierbij werd gestoken. Het 54-jarige slachtoffer is gewond maar aanspreekbaar overgebracht naar het ziekenhuis. De politie hield een 57-jarige andere bewoner van het wooncomplex aan als verdachte. De politie doet onderzoek naar wat zich daar nou precies heeft afgespeeld en kan de hulp van getuigen daarbij goed gebruiken.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u iets gezien en dit nog niet bij de politie gemeld, neemt u dan alstublieft contact op via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Belt u dan met Meld Midsdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons