Logo 112Schiedam

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 31 mei 2021, 15:50

Geen treinverkeer NS door grote landelijke storing

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:06 uur

NEDERLAND – Het treinverkeer in vrijwel het gehele land is maandag stilgelegd vanwege een grote storing bij spoorwegbeheerder ProRail. Alle treinen van NS zullen tot tenminste 16.00 uur niet kunnen rijden.

Op dit moment is er een landelijke storing aan een telefonie-systeem. Dat heeft gevolgen voor de bediening van seinen en wissels. Het treinverkeer in grote delen van het land wordt daardoor stilgelegd. Tot 16:00 uur zullen alle treinen van NS waarschijnlijk niet kunnen rijden.

Update

De telefoonstoring bij ProRail lijkt grotendeels opgelost, waardoor er sinds 16:00 uur weer stapsgewijs treinen kunnen rijden. Het streven is om op elk traject minimaal één trein per uur te laten rijden, maar dat lukt op dit moment nog niet overal. Je zult in elk geval nog heel de avond hinder van de storing kunnen ondervinden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.