Logo 112Schiedam

Redactie evenement 0 reactie(s) za 29 mei 2021, 16:14

Onze partner thebagstore.nl start met 11 online partners een grote Ek-Poule met meer dan 10.000 aan prijzen, deelname is GRATIS

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:04 uur

Eindelijk! We gaan weer echt Europees voetballen en fans kunnen vanaf de bank lekker meespelen door deel te nemen aan een fantastische EK-Poule. Niet zomaar, maar om heel grote prijzen! En de deelname is gratis. 

 

GRATIS DEELNAME »

 

 

De EK Poule is een initiatief van online tassensh op THEBAGSTORE uit Leeuwarden die negen enthousiaste noordelijke ondernemers aanzette tot deelname. Dat leverde een flink aantal prijzen op met een totaalwaarde van meer dan tienduizend euro.  

 

De deelnemende ondernemers zijn: www.thebagstore.nl, www.kinderfietsen.com, www.inductiebeschermer.nl, www.sweetlivingshop.nl, www.dewijnkoelkast.nl, www.sportbh.nlwww.bloombak.nl, www.workoutgear.nl, www.gadero.nl, www.intersportluxen.nl & www.wovar.nl.

 

Hoe werkt het?

 

JE KUNT TE ALLEN TIJDE IN DE PRIJZEN VALLEN »

 

Er zijn drie wegen die leiden naar fantastische prijzen. 

 

Voorspellingspoule

-als deelnemer voorspel je de wedstrijduitslagen per ronde

Na iedere ronde zijn er winnaars, met uiteindelijk een overall EK-Poule voorspellingen winnaar.

 

Sterrenteam

-je stelt je eigen elfkoppige sterrenteam samen

Je kiest van elk land jouw favoriete sterspeler die je in jouw team laat plaatsnemen. Deze spelers kunnen jou naar de EK-poule Super11 overwinning loodsen. Per speler verdien je namelijk punten want iedere scorende strafschop of geweldige pass levert jou een hogere ranking op. 

 

Of je nu wel of niet van voetbal houdt en er veel of weinig van weet, je maakt altijd kans!

 

Lucky Shot

-ben jij het Lucky shot?

Na elke speelronde worden minimaal vijf Lucky shots afgevuurd. Er wordt een willekeurig nummer getrokken, dat -als het overeen komt met jouw positie in de ranglijst- een vette prijs oplevert. Dus of je nu 12de of 264ste staat, je maakt altijd kans. 

 

De grote winnaar is uiteindelijk diegene die zowel met zijn of haar voorspellingen in combinatie met de Super11 de meeste punten heeft vergaard.

 

Amateurteam maakt kans op zestien Classic SmartBags van THEBAGSTORE

Jouw amateurclub kan al voor dat her EK begint in de prijzen vallen. De vereniging die dit persbericht op de website van de club plaats, maakt kans op zestien Classic Smartbags van

THEBAGSTORE, voor een team naar keuze. 

 

Meld je gratis aan

De link naar de EK Poule vind je hier: https://www.super11.nl/i/thebagstore 

Nog meer informatie vind je op www.thebagstore.nl/ek-poule 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.