Redactie 112 0 reactie(s) do 22 april 2021, 15:00

Bewoners in de val bij brandende portiekflat in Schiedam-Zuid

Laatst bijgewerkt: zondag 15:46 uur

SCHIEDAM – Donderdagmorgen 22 april rond 10.50 uur is brand ontstaan in een portiekwoning aan de Ridderkerksestaat in Schiedam. Door de brand konden meerdere bewoners hun woningen niet uit. Volgens 112 Meldingen Schiedam werd eerste gesproken over de Lekstraat, dit bleek onjuist.

Direct werd opgeschaald naar middel incident, waarna de hulpdiensten massaal werden ingezet om de bewoners te bevrijden en de brand onder controle te krijgen. De uitslaande brand ging gepaard met vlammen en flinke rookwolken. De brand zou ontstaan zijn in een portiekwoning op de begane grond, waarbij mogelijk een explosie heeft plaatsgevonden. Twee katten werden uit de portiekwoning gered.

De omgeving werd groots afgezet. Ook naastgelegen woningen werden ontruimd en het ambulancepersoneel staat klaar om bewoners te controleren op verwondingen.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.