Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 december 2020, 6:07

Auto volledig uitgebrand op parkeerplaats in Schiedam

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:44 uur

SCHIEDAM – Woensdagmorgen 23 december rond 02.45 uur is brand ontstaan in een geparkeerdstaande auto aan het Bachplein in Schiedam.

Ondanks snelle inzet van de brandweer die snel aanwezig was kon men niet voorkomen dat de auto volledig is uitgebrand. Een er naast staande auto is door de brand aangestraald en flink beschadigd geraakt. Net als bij de autobrand ongeveer 20 minuten eerder in Vlaardingen is ook hier sprake van mogelijke brandstichting en zal de Forensische Opsporing onderzoek komen doen naar de oorzaak van deze brand. Het is nog te vroeg om te concluderen dat het om één en dezelfde dader gaat, echter zal onderzoek dat moeten uitwijzen.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.