Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 december 2020, 5:06

Auto in vlammen op parkeerplaats in Vlaardingen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:44 uur

VLAARDINGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag 23 december, rond 02.25 uur, is brand ontstaan in een geparkeerde auto aan het Hof van Delftsesluis in Vlaardingen.

Ondanks dat de brandweer er snel bij was kon niet worden voorkomen worden dat de auto volledig uitgebrandde. Aangezien er sporen zijn aangetroffen die wijzen op brandstichting zal de Forensische Opsporing (FO) onderzoek doen. De politie heeft tevens een tas met niet nader te noemen inhoud die vlak bij de auto lag veiliggesteld voor nader onderzoek.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.