Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 december 2020, 20:20

Aanhoudingen voor vuurwerkbom gemeentehuis Vlaardingen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:44 uur

VLAARDINGEN – Zondag 6 december vernielde een vuurwerkbom twee glazen deuren en een pui van een ingang van het gemeentehuis in Vlaardingen. Gisteren en vandaag werden daar twee verdachten voor aangehouden.

Het was even na elf uur ’s avonds toen een explosie de ingang van het gemeentehuis vernielde. Op basis van camerabeelden vermoedt de politie dat het gaat om drie daders. Op beelden is te zien dat zij uit de richting van de Maassluissedijk komen, de Markt oplopen en daarna iets aansteken. Zij vluchten na de explosie in de richting van de Schoolstraat.

De beelden zijn ook getoond in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Uiteindelijk was het ‘ouderwets’ opsporingswerk dat zondag 20 december leidde tot de aanhouding van een 26-jarige Vlaardinger. Maandag werd er nog een 19-jarige Vlaardinger aangehouden.

Het onderzoek is hiermee niet klaar. Getuigen die meer weten of camerabeelden hebben en nog niet met de politie hebben gesproken worden gevraagd alsnog contact op te nemen. Bel dan met 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.