Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 december 2020, 17:11

Overvaller supermarkt Mesdaglaan Schiedam gaat er zonder buit vandoor na worsteling

Laatst bijgewerkt: zondag 15:44 uur

SCHIEDAM – De politie zoekt getuigen van een overval op een supermarkt op de Mesdaglaan in Schiedam. Woensdag 2 december rond 06.35 uur zag een getuige een overval op een supermarkt aan de Mesdaglaan in Schiedam gebeuren. Twee mannen liepen langs de winkel waarna een van hen naar binnen ging en geld eiste van een 60-jarige winkelmedewerkster.

Toen hij geen geld kreeg, ontstond een worsteling waarna hij er vandoor ging zonder geld. Beide mannen verdwenen in de richting van de Vlaardingerdijk.

Bij de overval werd geen wapen gezien maar de winkelmedewerkster stond bloot aan fysiek geweld. De politie onderzoekt de zaak. Heeft u mogelijk iets gezien wat met deze overval te maken kan hebben, meld dit dan via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem melden kan ook: 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.