Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 november 2020, 17:22

Schiedammer (19) gewond bij steekpartij in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:44 uur

ROTTERDAM – Bij een ruzie met een groepje mannen liep een 19-jarige Schiedammer donderdagavond op de Grote Visserijstraat steekwonden op. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. We spreken graag met mensen die getuige zijn geweest van de ruzie of die mogelijk meer weten over de aanleiding van de ruzie.

Even na 23.00 uur belden getuigen de politie dat er gevochten werd op de Grote Visserijstraat en dat daarbij wapens werden gezien. Toen de agenten kort daarna aankwamen, was er echter niemand te bekennen. Uit een onderzoek in de omgeving bleek dat een gewonde man door een bekende van hem naar het ziekenhuis was gebracht. Het slachtoffer en de bekende verklaren dat zij werden aangevallen door groepje jongens met messen. Er wordt onderzocht of er sprake van een langer lopend conflict. We willen heel graag weten of er mensen zijn die daar mogelijk meer over kunnen vertellen.

Was u getuige van het incident en heeft u nog niet met ons gesproken? Heeft u misschien beeldmateriaal? Weet u meer over een mogelijke aanleiding? Laat het de politie weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.