Redactie 112 0 reactie(s) za 10 oktober 2020, 16:54

Schiedammer (18) ernstig gewond bij schietpartij, politie is op zoek naar schutter

Laatste update: 22 aug 2021 15:43 uur

SCHIEDAM – Net voor 13.30 uur raakte een 18-jarige Schiedammer ernstig gewond bij een schietincident. Na de eerste hulp ter plaatse is hij in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de schutter die volgens getuigen een lichtgetinte man is tussen de 20-30 jaar, tussen de 1.70 en 1.80 lang. Hij droeg een donkere jas met capuchon en mogelijk een rode trui. Hij was te voet en vluchtte richting de Vlaardingerdijk. Heb je meer informatie of misschien beelden waar het incident of de verdachte op te zien is? Deel het met ons.

Na de melding van het schietincident waren de hulpdiensten snel ter plaatse. Terwijl zij zich over het slachtoffer ontfermden en probeerden de plek van het incident af te zetten om sporen te beschermen, zorgen geëmotioneerde omstanders voor een opstootje. Dat was gelukkig snel gesust.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, hij was niet aanspreekbaar. Agenten en rechercheurs zijn direct in gesprek gegaan met getuigen, omstanders en andere mogelijke betrokkenen, en zoeken en bekijken camerabeelden. Er wordt sporenonderzoek verricht en gezocht naar de schutter die dus mogelijk een rode trui droeg. Een 22-jarige man uit Schiedam is aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

Heeft u meer informatie? Beelden van dashcam of bewakingscamera? Laat het ons weten via 0900-8844 of blijf volledig anoniem via 0800-7000.

Heb je kennis over zware criminaliteit en wil je een keer vertrouwelijk praten met team criminele inlichtingen? Bel 079 – 345 89 99.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons