Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 maart 2020, 7:16

Vrouw in Schiedam flink toegetakeld met kettingslot

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:39 uur

SCHIEDAM – Vrijdagavond werd de politie met spoed verzocht aan de Broersvest in Schiedam. Een vrouw was flink toegetakeld met een kettingslot op haar gezicht. De verdachte had de kuierlatten genomen en liet het slachtoffer achter. Omstanders hebben zich over haar ontfermd en later is de zorg door de ambulancedienst overgenomen.

Door ouderwets speurwerk met moderne systemen lukte het de meldkamer, ondanks de geringe informatie, om tot een naam en adres van de verdachte te komen. Binnen anderhalf uur na melding konden agenten de woning van de verdachte binnen treden en hem aanhouden. Door inzet van het schild en de aanwezigheid van de diensthond gaf hij zich direct over. Hij zit vast voor de zware mishandeling. Bij geweldsincidenten kijken we ook of er sprake is van alcohol of drugsgebruik omdat dit verzwarende omstandigheden zijn. In dit geval bleek de verdachte onder invloed van alcohol. De recherche doet verder onderzoek.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.