Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 31 oktober 2019, 18:14

Jongen (16) neergestoken in bus Rozenburg

Laatst bijgewerkt: zondag 15:37 uur

ROZENBURG – Ter hoogte van de Eikenlaan stak een jongen in een bus een 16-jarige Rozenburger. Beiden vluchtten daarna uit de bus. Het slachtoffer vroeg verderop om hulp, de gewaarschuwde hulpdiensten waren snel ter plaatse . De jongen is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht.

Na het incident, rond 15.30 uur, werd gelijk een onderzoek gestart. Een half uur later kon de verdachte worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Het onderzoek naar de aanleiding is gestart. De politie spreekt met het slachtoffer en getuigen.

Heeft u nog niet met de politie gesproken maar heeft u informatie of beelden die kunnen helpen bij het onderzoek? Laat het de politie weten via 0900-8844 of 0800-7000 als je anoniem wil blijven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.