Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 april 2019, 15:55

Klant neergestoken bij overval op supermarkt Dirk van den Broek in Hoogvliet

Laatste update: 22 aug 2021 15:35 uur

HOOGVLIET – De politie heeft met behulp van bezoekers van een supermarkt aan de Akkerwinde een 20-jarige Rotterdammer met een mes aangehouden voor een overval. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte. Éen klant is gewond geraakt, hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Op vrijdag rond 13.45 uur is er een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de Akkerwinde. Hierbij is één van de bezoekers van de winkel gewond geraakt aan zijn schouder. Met hulp van aanwezigen in de supermarkt heeft de politie kort na de overval één verdachte aan kunnen houden. De 20-jarige man is mee naar het bureau.

De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte die betrokken zou zijn bij deze overval. Daarom doen ze een beroep op eventuele getuigen die iets gezien of gehoord hebben om zich te melden. Zover bekend gaat het om een vrij forse man, hij is geheel in het zwart gekleed. Mogelijk is hij nog gewapend met een mes, benader hem daarom niet zelf maar neem contact op via tel. 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons