Redactie 112 0 reactie(s) zo 24 maart 2019, 16:23

Verdachte autobranden in Vlaardingen en Maassluis

Laatste update: 22 aug 2021 15:35 uur

VLAARDINGEN / MAASSLUIS – Drie auto’s werden in de nacht van zaterdag op zondag in brand gestoken in Vlaardingen. Ook in Maassluis ging afgelopen nacht een auto in vlammen op. De auto stond geparkeerd aan het Reviusplein. De politie onderzoekt de branden en komt graag in contact met getuigen.

Tegen kwart voor drie kwam de eerste melding binnen. Aan de Spoorsingel bleek een auto in brand te staan. De brandweer was snel ter plaatse en bluste het voertuig.

Een paar uur later was het weer raak. Rond half zes meldden getuigen een brand aan de Kornelis Speelmanstraat. Daar sloegen de vlammen uit twee auto’s. Nadat de brandweer de voertuigen had geblust, moesten twee kelderboxen worden gelucht. De brandende auto’s stonden namelijk tegen de kelderboxen en die waren vol rook komen te staan.

Autobranden kunnen makkelijk overslaan, naar bijvoorbeeld kelderboxen, een heg of schuur of een woonhuis. Dan zijn de gevolgen nog veel groter. Bij de branden van zaterdag op zondag raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de zaak en gaat daarbij uit van brandstichting.

Informatie
Heeft u iets gezien of gehoord in de nacht van zaterdag op zondag op de Spoorsingel of de Kornelis Speelmanstraat, of heeft u andere bruikbare informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons