Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 november 2018, 17:25

Getuigen van ernstige mishandeling aan de Surfplas in Vlaardingen gezocht

Laatste update: 22 aug 2021 15:32 uur

VLAARDINGEN – Bij een opstootje aan de Surfplas in Vlaardingen, is in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 november jl. een man ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is de organisator van een feest dat daar werd gehouden. De politie is dringend op zoek naar getuigen en naar beeldmateriaal van die avond.

Feest
Bij een restaurant dat vlakbij de Surfplas is gevestigd, was zojuist een feest genaamd ‘Cityborrel’ geëindigd toen er enkele opstootjes uitbraken. Dat was tussen middernacht en 00.30 uur. Bij één van die opstootjes raakte een 48-jarige Vlaardinger zeer ernstig gewond. Het gaat om de organisator van het feest.

Gewond
Hij wilde enkele partijen uit elkaar halen, maar kreeg zelf een klap en kwam ten val, met ernstig hoofdletsel tot gevolg. Hij is opgenomen in een ziekenhuis en zijn toestand is nog steeds kritiek.

Aanhouding
Er is een 23-jarige Vlaardinger als verdachte aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Aangifte en getuigen
Het is goed mogelijk dat meer mensen slachtoffer zijn geworden van bovenvermelde opstootjes. Zij worden gevraagd zich alsnog bij de politie te melden en aangifte te doen. Het is van belang een goed beeld te krijgen van wat er zich die avond heeft afgespeeld.

De politie heeft al diverse getuigen gesproken, maar mogelijk heeft iemand informatie die nog niet met de politie is gedeeld of misschien heeft iemand beelden van die avond. Dat kunnen foto’s zijn, maar het liefst bewegende beelden (filmpjes).

Alle informatie is uiteraard ook welkom via 0800-6070 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons