Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 juni 2018, 17:11

75 nieuwe agenten versterken politie Eenheid Rotterdam

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:30 uur

ROTTERDAM – De Rotterdamse Laurenskerk was vrijdag 1 juni weer decor voor een beëdiging van nieuwe collega’s die de politie eenheid Rotterdam versterken. In het bijzijn van enkele honderden familieleden, vrienden en collega’s, legden 75 aspiranten de eed of belofte af.

Politiechef Frank Paauw sprak de aanwezigen in de kerk toe en nam de eed of belofte af. Het merendeel van de collega’s die werden beëdigd starten als aspirant hoofdagent en als politiekundige. Ook niet-executieve vrijwilligers legen de eed en belofte af. Frank Paauw is dankbaar dat zo’n groot aantal mensen onze eenheid komt versterken: “Jullie gaan het verschil maken op straat. Daar ben ik erg trots op en wens jullie veel succes de komende jaren.”

De aspiranten gaan tijdens hun opleiding kennis en ervaring opdoen op de politieacademie en toepassen in de praktijk.

Niet-executieve politievrijwilliger
Niet-executieve politievrijwilligers zijn gedreven mensen die onbetaald de politieorganisatie op vele vlakken assisteren. Hierbij valt te denken aan het assisteren bij buurtonderzoek, bij administratieve taken en allerlei overige ondersteunende werkzaamheden.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.