Redactie algemeen 0 reactie(s) za 26 mei 2018, 20:25

Zo blijf je op de hoogte van het 112 nieuws uit Schiedam

Laatste update: 22 aug 2021 15:30 uur

Facebook heeft grote veranderingen aangekondigd in het tonen van berichten op je tijdlijn. Berichten van vrienden en familie krijgen voorrang op berichten van bedrijven, merken en (lokale) media.

Wij van 112Schiedam willen onze bezoekers graag van lokaal 112 nieuws blijven voorzien. Sociale media is een goede manier om het nieuws te verspeiden en om onze lezers de mogelijkheid te geven om te reageren. Wij denken dat de maatregelen van Facebook dat negatief zal beinvloeden.

Wil je het 112 nieuws uit Schiedam en omgeving blijven zien op je Facebook tijdlijn, zet ons dan bovenaan! Ga naar www.facebook.com/112schiedam en klik op ‘Volgend’. Vink daarna ‘Als eerste weergeven’ aan (zie bijgevoegde foto).

Web notificatie
Een andere of extra manier om op de hoogte te blijven is het aanmelden voor onze web notificaties. Bij elk groot incident zoals een brand, ernstig ongeval of vermissing sturen wij een web notificatie. Dit is een push bericht dat automatisch op je computerscherm, tablet of telefoon verschijnt.

Het aanmelden kan via een simpele klik. Je hoeft geen email adres of telefoonnummer op te geven. Ga naar www.112schiedam.nl en klik op de ‘alarmbel’ in de rechter onderhoek.

Nog niet alle browsers ondersteunen deze notificaties. Je kan je alleen aanmelden als je daadwerkelijk de Alarmbel op je scherm ziet.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons