Redactie 112 0 reactie(s) do 08 maart 2018, 17:03

Schiedammer (17) wil met geïmproviseerd mes winkel overvallen

Laatste update: 1 jaar geleden

VLAARDINGEN – Dankzij alerte getuigen hielden agenten maandagmiddag een 17-jarige Schiedammer aan. Hij bleek in bezit van een geïmproviseerd mes en wordt verdacht van het voorbereiden van een overval op een winkel op de Callenburgstraat.

Geïmproviseerd mes
Getuigen met een scherp oog zagen de jonge Schiedammer rondhangen en vonden dat hij zich vreemd gedroeg. Hij leek de omgeving te verkennen en moed te verzamelen om richting een winkel te lopen. Eenmaal genoeg moed verzameld, trok hij een capuchon over zijn hoofd, zette een zonnebril op, deed handschoenen aan en liep in de richting van een winkel. Hij wilde de deur van de winkel openen toen hij werd afgeleid door een voorbij rijdende auto. Daarop liep hij weg.

Toen gealarmeerde agenten de jongeman wilden fouilleren, sputterde hij tegen en al snel bleek waarom. Hij droeg een geïmproviseerd mes dat direct in beslag werd genomen. De verdachte is ingerekend voor verhoor.

Meld verdachte situatie
Bent u getuige van een verdachte situatie? Ziet u verdacht gedrag of een strafbaar feit gebeuren? Is er direct hulp nodig? Meld het via 112. Dit nummer belt u als hulp bij direct levensbedreigende situaties nodig is. Maar dus ook wanneer u verdacht gedrag signaleert of getuige bent van een misdrijf. Zoals in dit geval aan de orde was.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons