Redactie 112 0 reactie(s) zo 25 februari 2018, 15:30

Familie maakt zich grote zorgen om vermiste 17-jarige Orlando

Laatste update: 22 aug 2021 15:28 uur

ROTTERDAM – De 17-jarige Orlando Boldewijn die sinds zondag 18 februari vermist is, is het laatst gezien in Den Haag. Hij had hier een afspraak via een dating-app. Na deze afspraak kwam hij niet meer thuis. De politie vermoedt dat hem iets is overkomen en is een groot onderzoek gestart. Daarvoor zijn tips en getuigen van groot belang.

De politie sprak afgelopen week met familie en vrienden van Orlando en deed uitgebreid onderzoek naar onder andere telefoon- en bankgegevens van Orlando. Daaruit bleek dat hij de zondag van zijn verdwijning in Den Haag is geweest voor een internetdate. De politie heeft gesproken met de man die Orlando voor het laatst heeft gezien. Deze man vertelde dat hij Orlando na hun ontmoeting zondagavond heeft afgezet op de Böttgerwater in de wijk Ypenburg in Den Haag. Volgens de man zou Orlando vanuit hier richting Rotterdam vertrekken. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Orlando maakt regelmatig afspraken via sites en apps. Vrienden en familie geven echter aan dat hij na deze afspraken nooit wegblijft. Ook mist hij nooit school- of werkverplichtingen. Uit onderzoek blijkt dat er na zondag geen activiteit meer is geweest op Orlando’s bankrekening en telefoon. Dit maakt dat de politie er rekening mee houdt dat Orlando iets is overkomen. De politie is dringend op zoek naar getuigen die Orlando zondag of later hebben gezien of die ons meer kunnen vertellen over Orlando’s mogelijke verblijfplaats.

De Böttgerwater in Den Haag is helaas niet voorzien van cameratoezicht. Ook buurtonderzoek in deze straat en het uitkijken van andere camerabeelden in de omgeving heeft vooralsnog geen resultaat opgeleverd. De politie is daarom naarstig op zoek naar getuigen. Wie heeft Orlando zondag nog gezien in Den Haag, in het openbaar vervoer of in Rotterdam? Ook wil de politie graag weten of hij dan in het gezelschap was van iemand.

Heeft u informatie, bel dan met de opsporing van Rotterdam-Oost via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons