Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 21 februari 2018, 16:18

Brandweermannen gewond bij botsing met personenauto tijdens spoedrit

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:28 uur

ROTTERDAM – Woensdagmiddag 21 februari is een brandweervoertuig van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond betrokken geweest bij een aanrijding. Onderweg naar een reanimatie kwam het in botsing met een personenauto. Het ongeval gebeurde ter hoogte van metrostation Slinge op Rotterdam-Zuid.

De bestuurder en bijrijder van het brandweervoertuig, evenals de bestuurder van de personenauto, zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. Alle drie mochten ze later in de middag naar huis, er hoefde niemand in het ziekenhuis te blijven.

Het ongeval had geen gevolgen voor de reanimatie waarvoor het voertuig onderweg was. Het ging om één van de twee brandweervoertuigen dat, naast andere hulpdiensten, onderweg was naar dit incident.

De kazerne van het voertuig in kwestie is herbezet door een ander voertuig. De politie doet onderzoek naar de omstandigheden.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.