Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 januari 2018, 19:07

Burger King aan de ’s Gravenlandseweg overvallen

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHIEDAM – In de nacht van dinsdag op woensdag is de Burger King aan de ’s Gravenlandseweg in Schiedam overvallen. De dader is ontkomen.

Rond 02.00 uur waren nog twee personeelsleden in het restaurant aanwezig, toen er plotseling een overvaller binnenkwam. Hij bedreigde het personeel met een mes en een vuurwapen en eiste geld. Dit wist hij inderdaad te bemachtigen en hij vluchtte daarna naar buiten. Gezien is dat hij zich daar bij twee anderen voegde en met z’n drieën renden zij weg. Ondanks een uitgebreid onderzoek in de omgeving zijn de mannen niet gevonden.

Camerabeelden en sporen zijn veiliggesteld en de politie stelt een nader onderzoek in naar deze overval. Eventuele getuigen zijn welkom. Heeft u iets gezien? Meldt het dan svp op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Waarschuwingsschoten
Een half uur na de overval werd daar in de omgeving een automobilist gezien die zich verdacht gedroeg. De auto reed weg bij het zien van de politie en weigerde te stoppen. Ter hoogte van de Parkweg verliet de bestuurder zijn auto en ging er rennend vandoor, met de agenten in zijn kielzog. Waarschuwingsschoten van de agenten brachten hem zelfs niet op andere gedachten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons