Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 december 2017, 17:05

De vermiste 15-jarige Abdullah is in goede gezondheid gevonden

Laatste update: 22 aug 2021 15:26 uur

SCHIEDAM – De sinds vrijdag vermiste Abdullah (15) is terecht. Vanmiddag kwam het verlossende woord dat de jongen was aangetroffen op het tuinhuizencomplex Vijfsluizen. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

De afgelopen dagen werd onafgebroken onderzoek gedaan. Samen met familie en betrokken burgers werden veel locaties doorzocht. Zowel in Schiedam en omgeving als in Zoetermeer, waar hij op school zat. Afgelopen weekend kreeg de politie het voor elkaar om, ondanks de strenge eisen, toch een Amber Alert te verzenden. Dat zorgde voor een explosieve toename van het aantal tips vanuit het hele land over plekken waar de jongen zou kunnen zijn of gezien zou zijn. Ook het tuinhuizencomplex had continue de aandacht van de zoekacties en dankzij het doorzettingsvermogen van alle betrokkenen werd Abdullah vanmiddag op het complex aangetroffen. Het is onduidelijk waar Abdullah sinds vrijdag zijn tijd heeft doorgebracht.

Zorg
De jongen maakt het naar omstandigheden goed. Hij wordt nagekeken door ambulancepersoneel. De komende uren geven we hem en zijn familie rust en krijgt hij de zorg die hij nodig heeft. Op een later moment gaan we met hem in gesprek over wat hem deed aanzetten tot weglopen.

Bedankt
De politie wil iedereen bedanken voor hun betrokkenheid en inzet. Chef Opsporing Remzi Evsen: “Dankzij de vele tips, aanhoudende inzet en betrokkenheid is Abdullah gevonden. Hij maakt het naar omstandigheden goed. Daar zijn we ontzettend blij mee. Het was de afgelopen dagen ontzettend koud. Gelukkig kan zijn familie hem weer in hun armen sluiten.”

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons