Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 juni 2017, 15:25

Verdachte Schiedammer aangehouden op gestolen brommer

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:22 uur

BREDA – Een melding van verdacht gedrag leidde woensdagochtend rond 04.45 uur tot een aanhouding. Een 29-jarige man uit Schiedam werd aangehouden.

Een getuige meldde rond 04.30 uur dat op de Kloosterlaan een onbekende man aan de garageboxen voelde. Tijdens het gesprek met de centralist van de meldkamer, reden verschillende agenten alvast die kant op. Gedurende de zoekactie troffen zij op de Kraanstraat een man aan die aan het signalement voldeed. De man had een bromfiets bij zich. Tijdens de controle bleek dat de bromfiets eerder deze week in Breda gestolen was. De Schiedammer werd hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

112 Breda

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Breda lees je in onze categorie 112 Nieuws Breda. Alle 112 alarmeringen uit Breda kan je live volgen via 112 meldingen Breda.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.