Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 mei 2017, 15:50

Wie herkent daders geweldadige straatroof Lange Nieuwstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHIEDAM – Zondagochtend, 14 mei jl., rond 3:15 uur vond in de Lange Nieuwstraat te Schiedam een grove straatroof plaats. Een 18-jarige vrouw raakte hierbij gewond. Van de twee daders zijn camerabeelden. Wie (her)kent ze?

De 18-jarige vrouw liep op de Lange Nieuwstraat, na haar werk in een plaatselijk café, naar huis. Ter hoogte van Plein Eendracht werd zij van achter aangevallen door twee mannen. Er werd aan haar rugtas getrokken en kreeg zij klappen op haar hoofd. Hierdoor viel zij en werd zij over straat gesleurd. De daders probeerden haar telefoon uit haar handen te trekken en ze werd tegen haar rug en tegen een van haar benen geschopt. Het slachtoffer hield een lichte hersenschudding, een gekneusde kaak en een pijnlijk linker bovenbeen over. De daders gingen er vandoor met haar rugtas welke later terug is gevonden op de Keetsteeg.

Signalement

Dader 1
Blanke jongen
20-25 jaar oud
1.80-1.85 lang
Blond kort haar

Dader 2:
Turks/Marokaanse jongen
20-25 jaar oud
1.80-1.85 lang
Donker haar
Droeg een witte trui met capuchon en daar overheen een donkere bodywarmer

Vragen
Heeft u die die nacht iets opvallends gezien op de Lange Nieuwstraat? Heeft u de mogelijke daders zien vluchten? Herkent u de daders? Belt u dan alstublieft met de politie via 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000 of uw tip achterlaten op www.meldmisdaadanoniem.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons