Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 31 december 2016, 19:39

Mannen proberen vrouw te beroven in haar auto op de Havendijk

Laatst bijgewerkt: zondag 15:18 uur

SCHIEDAM – Zaterdag 31 december 2016 net na middernacht hebben twee mannen op de Havendijk in Schiedam geprobeerd een vrouw in haar auto te beroven.

De 65-jarige Schiedamse liep net na middernacht van de Lekstraat richting de Havendijk waar haar auto geparkeerd stond, toen er een auto op hoge snelheid aan kwam rijden. De vrouw had er een slecht gevoel bij en wilde snel in haar auto stappen en haar portier dichttrekken. Het portier werd echter meteen weer met kracht opengetrokken. Twee mannen doken haar auto in en probeerden haar tas van de bijrijdersstoel te trekken. Toen dit niet meteen lukten, bedreigden één van de mannen haar met een vuurwapen. De vrouw begon te gillen, waarop de mannen in paniek leken te raken en zonder buit vertrokken.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze beroving te maken kan hebben, bel dan met de opsporing van Rijnmond-Noord via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.