Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 december 2016, 17:48

Getuigen gezocht van beroving op de Koninginnelaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:17 uur

VLAARDINGEN – Woensdagnacht, even na middernacht, werd een 17-jarige Vlaardinger op de Koninginnelaan in Vlaardingen beroofd. Onder bedreiging van een vuurwapen gelijkend voorwerp moest hij zijn geld afstaan. Kort daarna kon gewaarschuwde politie een 36-jarige plaatsgenoot aanhouden.

Het slachtoffer werd op straat benaderd door een onbekende man die hem bedreigde en geld eiste. De dader ging er daarna vandoor met een onbekend geldbedrag. De jongen belde direct de politie en gaf een goed signalement door.

Op de Frederik Hendriklaan zagen agenten iemand lopen die volledig voldeed aan de omschrijving. Hij is aangehouden. De politie doet nader onderzoek.

Tips
Getuigen die iets gezien hebben of meer informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844, anoniem 0800-7000.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.