Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 21 december 2016, 16:48

Aangehouden Schiedammer verdacht van meerdere overvallen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:48 uur

SCHIEDAM – Onderzoek van het Regionale Overvallen team van de politie in Rotterdam heeft geleid tot de aanhouding van een 21-jarige man uit Schiedam.

De man zou de dader zijn geweest van twee overvallen op een kiosk op NS station Schiedam Centrum. De winkeltjes werden op 19 november en 17 december door een man overvallen en in beide gevallen ging de man er met een geldbedrag vandoor. Niemand raakte bij deze overvallen gewond.

Andere overvallen
De verdachte zou ook op 8 november hebben geprobeerd een supermarkt aan de Pleinweg in Rotterdam te overvallen onder bedreiging van een mes. De man dwong een medewerker met hem naar binnen te lopen en naar de kluis te gaan, maar deze kluis stond in een afgeschermde ruimte staat waar de medewerker niet bij kon. De overvaller vertrok met lege handen.

De politie verdenkt de man ook van betrokkenheid bij een overval op de Big Bazar aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen op 10 december. Meerdere overvallers kwam de zaak binnen en bedreigden daarbij een medewerker. Onder bedreiging van een wapen wisten zij een hoeveelheid geld buit te maken, waarna zij snel er lopend vandoor gingen.

De man zit vast en wordt verhoord. De politie onderzoekt of hij nog aan andere overvallen te koppelen is.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.