Redactie 112 0 reactie(s) di 29 november 2016, 16:44

Vrouw in eigen auto ernstig seksueel misbruikt door drie mannen

Laatste update: 22 aug 2021 15:17 uur

SCHIEDAM – Op de Bokelweg in Schiedam is woensdag 23 november even na zeven uur ’s avonds een 35-jarige vrouw ernstig misbruikt in haar auto door drie jongemannen. Op camerabeelden is te zien dat er rond die tijd verschillende mensen langsrijden en lopen. de politie is op zoek naar deze belangrijke getuigen.

Woensdag 23 november om 19.02 verlaat het slachtoffer treinstation Schiedam-Centrum. Het is al donker als ze vanaf de achterzijde het station verlaat en lopend naar haar auto gaat. Die heeft ze vlakbij geparkeerd aan de Bokelweg in Schiedam. Om daar te komen moet ze onder het viaduct met de A20 door. De vrouw loopt daarna rechts de Bokelweg in. Ze heeft haar auto in één van de parkeervakken tegenover het bedrijf Strukton gezet. Na het viaduct wordt zij al op een afstandje gevolg door drie jongemannen met twee fietsen.

Het is 19.10 uur wanneer de vrouw bij haar witte Volkswagen Up aankomt. Ze gaat erin zitten. Vlak erna komen de jongemannen op de fietsen aan bij de auto waar de vrouw zich klaarmaakt om weg te gaan. Eén van de jongemannen rent opeens naar de auto en springt er in. Ook aan de andere kant komt een jongeman naar de auto, en iets later volgt een derde jongeman met een fiets.

In de minuten die volgen wordt de vrouw in haar eigen auto ernstig seksueel misbruikt door de drie mannen. De jongens verlaten in die tijd om en om af en toe de auto. De nachtmerrie duurt 8 minuten, al die tijd wordt de vrouw om beurten misbruikt. Pas daarna zien we de daders wegrennen en –fietsen.

Signalement
Het gaat om drie jongemannen, met een donkere huidskleur, vermoedelijk tussen de 16 en 20 jaar oud. Eén van de jongens draagt een licht vest met een capuchon die hij over zijn hoofd draagt.

Vragen
Belangrijke getuigen
Tijdens het misbruik parkeert een andere auto ook op de Bokelweg vlakbij de auto van het slachtoffer. Een man en een vrouw stappen uit en lopen langs de witte Volswagen Up waar (zonder dat zij het weten) op dat moment de vrouw wordt misbruikt. Mogelijk hebben deze man en vrouw de daders gezien. De politie vraagt hen zich te melden.

De vrouw kan zich herinneren dat zij onder het viaduct vier jongemannen met twee fietsen is gepasseerd. Het zou kunnen dat de drie daders daar bij waren. Wie heeft deze jongens daar ook gezien of daar in de buurt woensdagavond en kan meer over hen vertellen?

​De opsporingstiplijn is gratis te bereiken op 0800-6070.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons