Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 november 2016, 18:02

A20 afgesloten door grote brand in loods

Laatst bijgewerkt: zondag 18:26 uur

SCHIEDAM – In een loods aan de Nieuwpoortweg in Schiedam is vrijdagmiddag brand uitgebroken. Er is veel rookontwikkeling en er komt veel roet vrij. De rook waait over de A20. De snelweg is in beide richtingen afgesloten. Er is niet alleen veel rook, maar ook stankoverlast. Het verkeer ondervindt ernstige hinder van de afsluiting.

De brand woedt in een opslagloods voor caravans, auto’s, boten en motoren van het bedrijf Newport Rijnmond, de voormalige opslagloods van Radio Modern. Een deel van het pand zou in gebruik zijn door Motoport, een motorwinkel die ernaast zit. Het pand bestaat uit drie panddelen, 1 deel van het pand staat in brand. De andere 2 delen staan vol met rook.

Vanwege de brand zijn roetdeeltjes vrijgekomen. Deze roetdeeltjes kunnen mensen zelf opruimen en weggooien. Na het opruimen is het belangrijk om de handen te wassen. Dit geeft geen gevaar voor de gezondheid.

De Rotterdamse avondspits is flink ontregeld. De Verkeers Informatie Dienst meldde net na half zes 36 kilometer file rond Rotterdam.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.