Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 oktober 2016, 12:07

Twee 14-jarige meiden opgepakt na zware mishandeling

Laatste update: 1 jaar geleden

VLAARDINGEN – Twee 14-jarige meiden uit Schiedam zijn op 25 oktober in hun woonplaats aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. De twee zouden op 2 oktober een 15-jarige meisje uit Vlaardingen zodanig geschopt en geslagen hebben dat ze een hersenschudding opliep. Ook zat ze onder de blauwe plekken en had ze een gekneusde duim.

Het meisje liet op 2 oktober op een voetpad bij de Hofsingel in Vlaardingen haar hond uit, toen een groepje van zo’n vijf jongens naar haar toeliep en haar aansprak. Al snel kwamen er vier meiden bij, van wie twee direct op de Vlaardingse afsprongen en haar mishandelden. Ze werd onder meer tegen haar hoofd en haar rug geschopt en haar keel werd dichtgeknepen. De overige jongeren stonden erbij en keken ernaar. Het slachtoffer wist weg te komen en naar huis te gaan.

Het meisje deed op 3 oktober aangifte, waarna het onderzoek naar de verdachten startte. Dat leidde op 25 oktober tot de arrestatie van het tweetal. Beide meiden zijn na verhoor heengezonden. Eén van de meiden heeft een dagvaarding gekregen, over de eventuele vervolging van het tweede meisje moet nog besloten worden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons