Redactie 112 0 reactie(s) di 18 oktober 2016, 17:07

Dodelijk ongeval Schiedam opnieuw in Opsporing Verzocht

Laatste update: 22 aug 2021 15:16 uur

SCHIEDAM – Op 6 november 2015 vond een dodelijk ongeval plaats in Schiedam, op de Laan van Bol’es. De 21-jarige Schiedammer Hamidou Laiti kwam daarbij om het leven. Het ongeval gebeurde op het zebrapad met een auto die vier dagen eerder in Vlaardingen was gestolen. Het intensieve onderzoek en alle media aandacht leidden tot nu toe niet tot de identiteit van de inzittenden en bestuurder. Nu, bijna een jaar later, zet de politie nog een keer alles op alles de zaak op te lossen. Deze week besteden zowel Opsporing Verzocht (dinsdag) als Bureau Rijnmond (donderdag) aandacht aan de zaak.

Het slachtoffer werd op die 6e november rond 22:10 uur geschept door een auto. Hij overleed ter plaatse. Zo’n 100 meter verder op de Laan van Bol’es troffen agenten de betrokken auto leeg aan. Bij controle bleek de auto op 2 november gestolen te zijn op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. In het onderzoek hield de politie tot nu toe vijf jongens aan op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding en/of diefstal van de auto. Op dit moment zit er niemand meer vast maar de eerder aangehouden personen zijn nog wel verdachten. De politie is nog steeds vastberaden om deze zaak op te lossen. Al eerder is door de hoofdofficier van justitie een beloning van 7500 euro beschikbaar gesteld voor de gouden tip.

Opsporingsprogramma’s
Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken op het second screen. De herhaling van de uitzending is woensdag rond 12.00 uur op NPO 2. Ook dan is het second screen online. Wilt u de zaak nog eens terugkijken? Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht. Bureau Rijnmond is donderdag om 17.20 uur en het programma wordt dan ieder uur herhaald tot vrijdag 17.00 uur.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons