Redactie 112 0 reactie(s) di 27 september 2016, 15:49

Automobilist rijdt door na aanrijding fietsster

Laatste update: 22 aug 2021 15:15 uur

ROTTERDAM – Bij een aanrijding met een auto raakte dinsdagochtend rond 11.30 uur een 64-jarige fietsster ernstig gewond op de Beukelsdijk in Rotterdam. De auto reed na het ongeval door. Uiteindelijk hield de politie twee verdachten aan.

De vrouw uit Vlaardingen fietste over het fietspad van de rotonde op de Beukelsdijk. Toen zij wilde afslaan in de richting van de Heemraadsingel, werd zij geschept door een auto die waarschijnlijk geen voorrang verleende. Getuigen die de vrouw te hulp schoten, zagen hoe de auto er vervolgens vandoor ging in de richting van de Burgemeester Meineszlaan.

Aanhoudingen
Omstanders en gewaarschuwde agenten verleenden het slachtoffer eerste hulp tot de ambulance arriveerde. Ze is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. Een onderzoek in de omgeving leidde korte tijd later tot de aanhouding van een 19-jarige Rotterdammer. Niet veel later meldde ook een tweede verdachte zich: een Rotterdammer van 23. Het verkeersteam van de politie onderzoekt hun rol bij het incident. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Getuigenoproep
Er zijn waarschijnlijk meer mensen getuige geweest van het ongeval, die nog niet gesproken hebben met de politie. Wij komen graag met hen in contact om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Neem daarvoor contact op via 0900-8844, anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons