Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 augustus 2016, 16:50

Vier zwaar gewonden bij explosie in kelderbox aan de Donker Curtiusstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:15 uur

SCHIEDAM – Vrijdagmiddag 12 augustus omstreeks 16:15 uur brak er in een kelderbox van een flat aan de Donker Curtiusstraat in Schiedam een brand uit na een explosie. Hierbij raakte meerdere mensen gewond.

Naast de brandweer, ambulancedienst en de politie werden er ook twee traumahelikopters ter plaatse gevraagd. Volgens een woordvoerder van de politie zijn bij de brand 4 zwaar gewonden gevallen. Eén van de slachtoffers zou een kindje van 1 jaar oud zijn. Over de aard van de verwondingen is momenteel nog niks bekend. De slachtoffers zijn doormiddel van een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd.

Update

Het jongetje (4) en zijn oom (18) zijn overleden.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.