Redactie 112 0 reactie(s) do 14 juli 2016, 19:43

Bewoonster Valeriusstraat betrapt twee inbrekers

Laatste update: 1 jaar geleden

VLAARDINGEN – Donderdag 14 juli omstreeks 18:00 uur heeft de politie van Vlaardingen twee jong uitziende inbrekers aangehouden. 

Het tweetal probeerde in te breken in een huis aan de Valeriusstraat. Ze werden snel ontdekt door de bewoonster die op dat moment thuis was. De politie was snel met meerdere eenheden ter plaatse en heeft de twee verdachten kunnen aanhouden. De fietsen waarop de inbrekers zichzelf verplaatste zijn nagekeken op diefstal. Hier is echter nog niks uitgekomen. 

De twee zijn ingesloten en voor verhoor naar het politiebureau gebracht. Het is onbekend of er een buit is gemaakt.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons