Redactie 112 0 reactie(s) di 05 juli 2016, 16:00

Jongen horloge kwijt tijdens gevecht op de Broekweg

Laatste update: 22 aug 2021 15:14 uur

VLAARDINGEN – In de nacht van vrijdag 18 maart werd er op de Broekweg in Vlaardingen een man op de fiets lastig gevallen door vijf jongens. Het slachtoffer verweerde zich, waardoor de groep er vandoor ging.

Even later bleek dat de fietser zijn horloge kwijt was. Of dat tijdens het gevecht is gebeurd of al eerder, was toen niet duidelijk. Een voorbijganger hielp het slachtoffer met zoeken naar het horloge, dat bleek helaas te vergeefs. Kort na dit incident zag de man zijn horloge te koop aangeboden staan op Marktplaats, en waarschuwde de politie. Agenten deden onderzoek naar de aanbieder van het horloge. Het bleek de man, die die avond hielp bij het zoeken naar het verdwenen horloge. Deze zogenaamde helper is verhoord en mag zich verantwoorden voor de rechter ivm diefstal en doorverkopen van het horloge. De vraag is nu aan wie is het horloge doorverkocht?

Hulp gevraagd
Helaas is hiermee het horloge van de man nog steeds niet gevonden. De verdachte heeft het horloge weer doorverkocht. Maar aan wie? Mocht u ergens een horloge te koop zien, dat lijkt op de beschrijving hieronder? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

Het gezochte horloge
Het horloge was van het merk U-boot, Italo Fontana met een metaalkleurige behuizing. De band was van zwart kunststof. Het glas was van bollingsglas en had een zwarte wijzerplaat met rode belettering. In het midden zat een cirkelvormige opening waardoor je kunt zien, dat het mechanisme loopt. Het horloge was een zeer goede replica en het horloge heeft veel emotionele waarde. De aangever hoopt dat de koper contact opneemt met de politie.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons