Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juni 2016, 17:12

Brandweer rukt uit voor koe in sloot

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:14 uur

VLAARDINGEN – Dinsdagmiddag 28 juni omstreeks 13:50 uur werden de Vlaardingse brandweerlieden gealarmeerd om naar de Woudweg in Vlaardingen te gaan. 

Een voorbijganger had hier een koe in de sloot aangetroffen en heeft de hulpdiensten gealarmeerd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen inderdaad een koe in de sloot aan.

De brandweerlieden besloten om een boer te laten komen met een tractor. Zo werd voorkomen dat de koe in de stress raakte en zich verder in de sloot groef. De boer maakte een touw vast om de nek van de koe en trok de koe, onder toeziend oog van de brandweer, met de trekker uit de sloot. Nadat de klus geklaard was konden de Vlaardingse brandweerlieden weer terug naar de kazerne.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.