Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 27 juni 2016, 18:52

Auto belandt in berm na kop-staartbotsing op de A20

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:14 uur

VLAARDINGEN – Maandagmiddag 27 juni omstreeks 16:08 uur heeft er op de A20 ter hoogte van de afslag Vlaardingen-West een ongeval plaatsgevonden.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het te gaan om een kop-staartbotsing tussen twee voertuigen te gaan. De achterste auto is hierbij van de weg geraakt en in de berm terecht gekomen. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om de inzittenden na te kijken. Hierna hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

De afrit was ten tijde van het ongeval afgesloten.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.