Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juni 2016, 17:08

Schoten gehoord bij winkelcentrum Hof van Spaland

Laatste update: 22 aug 2021 15:14 uur

SCHIEDAM – De politie onderzoekt een schietincident bij het winkelcentrum Hof van Spaland. Daar hoorden omwonenden in de nacht van donderdag op vrijdag meerdere schoten. Agenten troffen hulzen aan, maar geen gewonden.

Omwonenden van het Hof van Spaland belden 112 nadat ze afgelopen nacht schoten hoorden. De politie trof daarop aan de achterzijde van het winkelcentrum een voertuig aan met een open motorkap en open ramen. De eigenaar van het voertuig was nergens te bekennen. Korte tijd later kwam hij toch terug naar zijn auto en verklaarde aan de agenten dat hij was beschoten. Dat gebeurde toen hij aan zijn auto aan het sleutelen was vanwege pech. Niemand raakte bij het incident gewond.

Over de toedracht is op dit moment nog niets bekend. Daarvoor is de recherche een onderzoek gestart. Agenten spraken vanochtend al met omwonenden tijdens het buurtonderzoek. Ook zijn camerabeelden veilig gesteld en hebben de specialisten van de Forensische Opsporing de aangetroffen hulzen meegenomen voor sporenonderzoek.

Heeft u informatie over het schietincident dat rond 02.25 uur plaatsvond? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook met MMA 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons