Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 juni 2016, 17:19

Zoetekauwen overvallen sportschool Westfrankelandsedijk

Laatste update: 22 aug 2021 15:14 uur

SCHIEDAM – Twee gewapende verdachten overvielen woensdagavond omstreeks 22.00 uur een sportschool op de Westfrankelandsedijk in Schiedam. Zij bedreigden de eigenaar, eisten geld, een paar flesjes sportdrank en snoepgoed, en gingen er toen vandoor met een derde verdachte. Het slachtoffer is enorm geschrokken, maar bleef verder ongedeerd.

De eigenaar van de sportschool wilde de zaak net afsluiten, toen twee personen met bivakmutsen en vuurwapens hem terug naar binnen dwongen. Onder bedreiging van hun wapens, eisten ze geld. Toen de geschrokken eigenaar hen dat overhandigde, wilden ze ook nog zoetigheid. Met het geld, een aantal flesjes sportdrank en chocoladerepen in hun donkere tas, verlieten de twee mannen gehaast de sportschool. Het slachtoffer zag ze met een derde verdachte vluchten in de richting van de Westfrankelandsedijk.

Het slachtoffer kon van de eerste twee verdachten een signalement doorgeven. Het gaat om mannen van ongeveer 1.75 en 1.80m lang, donker gekleed met donkere handschoenen en bivakmutsen. Eén persoon droeg zwarte Nike-schoenen met een witte zool. Beide verdachten spraken accentloos Nederlands.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige waren van de overval, op of rond het tijdstip iets verdachts hebben gezien, of andere informatie kunnen geven die bijdraagt aan het onderzoek. Dat kan via onderstaand tipformulier, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons