Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 juni 2016, 15:42

Inbrekers uit Schiedam en Vlaardingen op heterdaad betrapt

Laatste update: 22 aug 2021 15:13 uur

ROTTERDAM – Agenten hielden dinsdagavond vier woninginbrekers aan na een inbraak in een woning aan de Schelmeroord. Met hulp van alerte getuigen werden twee verdachten tijdens hun vlucht aangehouden, twee anderen bevonden zich nog in de woning toen ze in de kraag werden gevat.

Een getuige meldde op dinsdagavond 7 juni 2016 dat er drie mannen op een balkon klommen van een woning aan de Schelmeroord. Ook reed er een auto weg waarvan de inzittenden mogelijk betrokken waren bij de inbraak. Politiemensen reden deze auto klem op de Kouwenoord en hielden de twee inzittenden aan. Getuigen hadden inmiddels de woning omsingeld zodat er verder niemand meer kon ontsnappen. Agenten praatten twee verdachten uit de woning en hielden deze ook aan.

De aangehouden verdachten zijn 21, 22 (2x) en 24 jaar en komen uit Schiedam en Vlaardingen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons