Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 juni 2016, 5:46

Aanrijding tussen personenauto en taxibus

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:13 uur

VLAARDINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 4 juni omstreeks 1:00 uur heeft er op de Lepelaarsingel met de kruising Burgemeester Heusdenslaan in Vlaardingen een aanrijding plaatsgevonden. Een taxibus en een personenauto raakte op de kruising met elkaar in botsing.

Onder het viaduct van de A20 aan de Lepelaarsingel werd de verdere afhandeling van de aanrijding gedaan. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft één persoon gecontroleerd maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.